Job i Nederlandene

Har du længe ledt efter et job i Nederlandene uden held, så hjælper vi dig med at kickstarte din søgen. Der er nemlig jævnligt ledige jobs i Nederlandene, og disse jobs skal du selvfølgelig ikke gå glip af. Har du mod på det, kan du skrive og sende din jobansøgning med henblik på at få et nyt job.

Befolkning, areal og landegrænser

Nederlandene er et kongerige, der består af 4 selvstændige- og ligeværdige lande. Disse lande har hver sin regering og hver sin forfatning. Der er tale om henholdsvis Holland, Aruba, Curacao og Sint Maarten.

Holland:

Holland er et konstitueret land i Nederlandene med omkring 16.800.000 indbyggere og et samlet areal på 41.500 km². Den primære valuta er Euro (EUR), hvilket adskiller sig fra de øvrige lande i Nederlandene. Landet er et af de tættest befolkede lande i Europa – dog med undtagelse af nogle af de mindre stater i Europa.

Aruba:

Aruba er en ø i Caribien med 106.000 indbyggere, der er hollandsk besiddelse. Dog har øen sin egen hollandske guvernør og sit eget parlament. Øen ligger 45 kilometer fra Venezuelas kyst. Aruba fik sin selvstændige status i 1986. Den anvendte valuta i landet er Aruba-Florin (AWG)

Curacao:

Curacao er en ø med 142.000 indbyggere, hvor øens hovedby er Willemstad. Landet har været en selvstændig stat siden 2010. Øen er placeret i den sydlige del af det caribiske hav. På øen taler man både papiamento, engelsk, nederlandsk og spansk. Den anvendte valuta i landet er Antillen-Gulden (ANG)

Sint Maarten:

Sint Maarten er det mindste land i Nederlandene med blot 33.000 indbyggere. Landet har et samlet areal på blot 21 km². Den anvendte valuta i landet er Antillen-Gulden (ANG)

Kulturen i Nederlandene

Kulturen i Nederlandene afhænger meget af, om man besøger Holland, Aruba, Aruba eller Curacao. Nederlandene er bl.a. kendt for den kulturelle mangfoldighed, hvor der skal være plads til alle. Holland og de øvrige lande i Nederlandene er bl.a. også kendt for sine diger, kanaler, tulipanmarker og vindmøller.

Der er rigtigt mange seværdigheder og flotte naturområder i Nederlandene, som man har rig mulighed for at udforske, hvis man flytter dertil.

Find bolig og job.

Er du klar til en ny tilværelse i Tjekkiet, så skal du naturligvis have fundet en bolig og et job i landet. Finder du en bolig og et job i Tjekkiet, så er du klar til at blive en integreret del af det tjekkiske samfund. Før du begynder at kigge efter en bolig, bør du finde det helt rigtige job. Finder du et job i Tjekkiet via vores oversigt, så kan du efterfølgende gå på jagt efter en bolig.

Der er både mange ledige boliger og jobs i Tjekkiet, og det er selvfølgelig noget, som du kan udforske. Tjekkiet har en meget lav arbejdsløshedsprocent på blot 5,9 % i øjeblikket. Det er altså en arbejdsløshedsprocent, der er lavere end den danske arbejdsløshedsprocent.

Der bliver jævnligt offentliggjort nye jobstillinger, som du kan søge om, hvis du finder disse jobs interessante. Er du opsøgende, kan du hurtigt finde et job i Tjekkiet, så du er sikret en fast indtægt, når du flytter til Tjekkiet.

Leveomkostninger i landende

Det er svært at sammenligne leveomkostningerne i Danmark kontra Nederlandene. Det vil nemlig have stor indflydelse på dine leveomkostninger, hvorvidt du er bosat i det ene eller det andet land i Nederlandene.

Generelt kan man forvente, at det er billigere at leve i Nederlandene sammenlignet med Danmark. Man må påregne en reducering af sine udgifter på omkring 20-25 %, hvis man vælger at flytte fra Danmark til et af Nederlandene.

Gennemsnit indkomst

20.000 DKK

Husleje priser i
forhold til Danmark

+9%

Indbyggertal

17.6 Millioner